Intră în echipă

Festival

Finished

9 martie 2024

Laminor Arena, București

Ne-am bucurat de o călătorie în timp la evenimentul Nostalgia | Flori, Fete sau Băieți, desfășurat la Hala Laminor Arena pe data de 9 martie 2024. Acest eveniment, la care Zenezia a contribuit, a fost o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Pregătirile pentru Nostalgia | Flori, Fete sau Băieți au început cu mult timp înainte de data evenimentului, încă din 29 februarie 2024. Zenezia a oferit resurse umane calificate și bine pregătite pentru a gestiona diverse aspecte ale evenimentului. Aceste resurse au inclus supervizori, coordonatori, asistenți de coordonator, voluntari și casieri. Fiecare a avut un rol esențial în buna desfășurare a evenimentului.

În săptămâna dinaintea evenimentului, între 29 februarie și 8 martie 2024, Zenezia a coordonat cu succes procesul de preschimbare a biletelor în brățări, în 15 locații diferite din București. Cu ajutorul casierilor și voluntarilor noștri, am făcut ca acest proces să fie fluid și eficient. Ne-am asigurat că fiecare participant va avea acces facil la eveniment și va putea să se bucure pe deplin de experiența oferită.

În ziua evenimentului, pe 9 martie, echipa noastră a fost gata să ofere o experiență excepțională tuturor participanților. În Laminor Arena, am format 5 echipe, fiecare având rolul său bine definit. Cu profesionalismul și devotamentul nostru, am asigurat un flux lin și fără probleme pentru toți cei prezenți la eveniment.

Contactează-ne prin email evenimente@zenezia.ro sau prin pagina de Contact, pentru a discuta despre gestiunea evenimentului tău.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului