Evenimente

Sport

1 septembrie 2024

Piața Constituției, București

Descoperă trasee complet închise și o experiență creată pentru toți, de la cicliști experimentați până la începători și familii. Alătură-te echipei noastre la cea de-a 3-a ediție a L'Étape România by Tour de France, pe 1 septembrie 2024.

Festival

30 - 31 august 2024

Mamaia, Constanța

Nostalgia încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Pentru Nostalgia Litoral se pregătește o lume plină de imagini și sunete, trecând prin experiențe senzoriale, decoruri retro & future, dar și alte lucruri ce vor transforma Nostalgia într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie.

Festival

9 - 11 august 2024

Domeniul Ştirbey, Buftea

În 2024, Summer Well doreşte să demonstreze că numărul 13 este unul cu adevărat norocos. Un noroc care se materializează prin concerte live unice, experiențe și activități gândite special pentru publicul festivalului și o atmosferă care îmbină arta și cultura într-un mod captivant

Sport

Finished

12 - 14 iulie 2024

BT Arena, Cluj Napoca

Cluj Napoca devine capitala vibrațiilor elegante, fiind locul de unde pleacă următoarele Campioane Mondiale ale gimnasticii ritmice.

Party

Finished

12 - 13 iulie 2024

Lipscani 17, București

Set your soul free, dance and live it all out! Having a meaningful time and living the moment at its fullest is when you: 💡Become 💡Entirely 💡Conscious

Festival

Finished

10 - 14 iulie 2024

Costinești, Constanța

Beach, Please! 2024 va fi la un cu totul alt nivel! Cei mai mari artiști urbani vin în Costinești! Anul acesta vor urca pe scenă: Travis Scott, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine și mulți alții! Hai la cel mai tare festival de la mare!

Festival

Finished

27 - 30 iunie 2024

Federația Română de Tir Sportiv, București

Nostalgia 2024 pregătește o lume plină de imagini și sunete, decoruri retro & future, 7 zone muzicale diferite, dar și alte lucruri ce vor transforma evenimentul într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie. 

Sport

Finished

24 iunie - 6 iulie, 2024

Grand Hotel Bucharest

Grand Chess Tour, un circuit de evenimente internaționale, fiecare demonstrând cel mai înalt nivel de organizare pentru cei mai buni jucători din lume, a ajuns la a 8-a ediție în 2024.

Festival

Finished

21 - 23 iunie 2024

Râșnov

Big Little Festival îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, cu o mulțime de activități, toate având același lucru în comun: sunt gândite să fie făcute în tandem de către părinți și copii. Evenimentul are loc în inima României, în orașul Râșnov, astfel încât accesul să fie cât mai ușor pentru familiile din toate colțurile țării.

Vino cu noi la cele mai cool evenimente ale anului