Evenimente

Concert

30 decembrie 2023

Sala Palatului, București

În această a doua decadă a Concertului Tradițional de Anul Nou, Orchestra Simfonică București și dirijorul invitat, Omar El Jamali, se reunesc pe scena Sălii Palatului pentru a oferi o nouă și remarcabilă experiență: ediția a XI-a a Concertului Tradițional de Anul Nou, "Classic Vibes".

Concert

14 decembrie 2023

Sala Palatului, București

Voltaj revine pe scena Sălii Palatului cu cel mai mare concert din acest an, un show plin de energie cu invitați surpriză și alte momente speciale.

Concert

12 decembrie 2023

Sala Palatului, București

Magic FM organizează Christmas Show pe 12 decembrie, la Sala Palatului, un super-concert caritabil, pe parcursul căruia se vor auzi cele mai frumoase cântece dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Concert

11 decembrie 2023

Sala Palatului, București

Conceptul spectacolului “Folk Bun“ s-a născut după mai mulți ani de emisiune Folk Bun la Rock FM, în care săptămână de săptămână s-a afirmat un stil propriu, un mix inspirat între generații, o combinație între folkul cel mai cunoscut și folkul de azi.

Festival

1 - 17 decembrie 2023

Lipscani 17, București

StreetMAS înseamnă să trăiești o viață bună, să te bucuri de experiențe, să mănânci mâncăruri neconvenționale, să admiri instalațiile de artă, dar cel mai important este să dansezi cu prietenii tăi și să creezi amintiri de neuitat.

Sport

Finished

25 noiembrie 2023

Face Convention Center, București

Fit For Future este un proiect unic. Este șansa ta să cunoști mii de fani ai fitnessului și cei mai inspirați instructori din lume. Muzică epică, lumini spectaculoase şi multă energie: acesta este apelul nostru la unul dintre cele mai mari spectacole de fitness din Europa.

Concert

Finished

24 - 26 noiembrie 2023

Sala Palatului, București

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți oameni de divertisment din România, va avea trei concerte aniversare, alături de HB Orchestra Big Band. Acesta este anul care marchează trei decenii de la prima sa apariție în televiziune.

Festival

Finished

23 noiembrie 2023

Fratelli Studio 1, Glodeni 1-3

Remember that night when the beats dropped so hard, when the rhythm was our heartbeat, and every soul became a story? Yes, #fratelli people, that night was ours, and guess what? We're bringing it back!

Concert

Finished

19 noiembrie 2023

Sala Palatului, București

Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert grandios - Trooper Simfonic. Cele mai iubite piese ale formației vor răsuna pe scena Sălii Palatului, într-o variantă acompaniată de o orchestră formată din 50 de persoane.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului