Evenimente

Festival

27 - 30 iunie 2024

Federația Română de Tir Sportiv, București

Nostalgia 2024 pregătește o lume plină de imagini și sunete, decoruri retro & future, 7 zone muzicale diferite, dar și alte lucruri ce vor transforma evenimentul într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie. 

Sport

18 mai 2024

Giurgiu - cu transport din București

Maratonul Dunării revine in 2024, locul unde ne croim drum pe malul Dunării, într-o aventură care ne reconectează cu relieful unic al acestei zone, compus din păduri de luncă, ostroave și perdele de viță sălbatică.

Festival

26 - 29 aprilie 2024

Costinești

După organizarea primului festival de trap din România în 2021, un turneu național în 10 orașe și o ediție de iarnă la Azuga, Hustle Festival revine în forță, acaparând plaja din Costinești pe 26-29 aprilie 2024!

Party

26 - 27 aprilie 2024

Lipscani 17, București

Set your soul free, dance and live it all out! Having a meaningful time and living the moment at its fullest is when you: 💡Become 💡Entirely 💡Conscious

Concert

23 aprilie 2024

Sala Palatului, București

Experimentează o aventură muzicală vibrantă și eclectică cu Pink Martini. Acest ansamblu îmbină genuri muzicale diverse, de la jazz la muzică clasică, promițând o noapte memorabilă de ritmuri încântătoare.

Festival

19 - 21 aprilie 2024

Laminor Arena, București

CoffeEast reunește comunitatea vibrantă a cafelei din Europa de Est, primind baristi, comercianți și proprietari de cafenele, atât entuziaști, cât și profesioniști.

Sport

Finished

6 aprilie 2024

Pădurea Cernica - cu transport din București

La a 10-a ediție a evenimentului Ziua B, redescoperim bucuria pedalării în natură și verdele crud al primăverii, chiar lângă București.

Business

Finished

3 - 4 aprilie 2024

Palatul Parlamentului, București

Solar Energy Bucharest Summit este un eveniment regional, un spațiu creat pentru profesioniștii care văd România ca o piață dinamică, cu un potențial ridicat pentru investiții în domeniul energiei solare.

Show

Finished

3 aprilie 2024

Sala Palatului, București

Brian Cox pune România pe harta celui mai recent turneu al său printr-un eveniment unic desfășurat la Sala Palatului: Horizons - A 21st Century Space Odyssey.

Vino cu noi la cele mai cool evenimente ale anului