Evenimente

Festival

23 - 25 iunie 2023

Romaero, București

Înscrie-te ca voluntar la ediția din 2023 a SAGA Festival pentru 3 zile și 3 nopți de muzică și distracție, o producție impresionantă și un line-up cu cei mai cool artiști ai momentului.

Sport

14 - 16 iulie 2023

BT Arena, Cluj Napoca

Cluj Napoca devine capitala vibrațiilor elegante, fiind locul de unde pleacă următoarele Campioane Mondiale ale gimnasticii ritmice.

Sport

7-9 iulie 2023

BT Arena, Cluj Napoca

Cele mai bune sportive ale gimnasticii ritmice din toată lumea vor fi prezente la Cluj Napoca pentru primul Campionat Mondial din România.

Festival

30 iunie - 2 iulie 2023

Federaţia Română de Tir Sportiv, București

O iubire de-o vară și un pic mai mult. Nostalgia continuă în 2023 cu o ediție specială, pe care nu trebuie să o ratezi.

Festival

16 - 17 iunie 2023

Lipscani 17, București

Set your soul free, dance and live it all out! Having a meaningful time and living the moment at its fullest is when you: 💡Become 💡Entirely 💡Conscious

Expo

10 iunie 2023

Studiourile Buftea

Un nou eveniment marca HI-LVL va da startul verii. Dacă ești pasionat de mașinile de lux și vrei să trăiești experiența "Life is a movie", hai cu noi.

Stand-up

7 iunie 2023

Sala Palatului, București

Daniel Sloss revine în România pe traseul celui mai recent show al său, „CAN’T”, după succesul incredibil al turneului „HUBRIS”.

Stand-up

Finished

6 iunie 2023

Cinema Teatru Florin Piersic, Cluj Napoca

Daniel Sloss, superstar internațional de stand-up comedy, originar din Scoția, revine în România pe traseul celui mai recent show al său, „CAN’T”.

Conferință

Finished

2 - 3 iunie 2023

Romexpo, București

În fiecare an, unim gânditori de afaceri remarcabili și autori de succes de clasă mondială cu peste 6000 de participanți.

Festival

Finished

1 iunie 2023

Strada Nadeș nr.5, Sector 1, București

"Creative Kids", primul eveniment pentru copii, organizat de TeddyBear KIDS promite să fie o experiență minunată pentru cei mici  cu multe activități distractive și educative.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului