Echipa

Diana Cimpu

GENERAL MANAGER

Am intrat în lumea evenimentelor de la 16 ani, adunând în portofoliu concerte, festivaluri, competiții sportive și evenimente corporate. În 2022 am pus bazele Zenezia, proiect în care mă implic trup și suflet. Când nu mă găsiți pe teren, călătoresc, dorind să pășesc pe fiecare continent în următorii 3 ani.

Ștefan Toma

EVENT MANAGER

Am ajuns să particip la evenimente din clasa a 9-a când am fost prima dată voluntar. Un an și zeci de evenimente mai târziu, pasiunea s-a transformat în job și astfel am ajuns Event Manager la Zenezia. Studiez la ASE, muzica este marea mea iubire. Din anul 2021 activez ca trader în piețele financiare.

Andreea Toniță

EVENT MANAGER

Pasiunea pentru voluntariat a început în 2012, iar în 2019 am ajuns să descopăr și să lucrez în industria evenimentelor. Începând cu anul 2022, împreună cu Diana și Toma, am decis să facem pasul următor și să devenim antreprenori, rezultatul fiind Zenezia. În timpul liber îmi place să călătoresc și să mă uit la seriale.

Alexis Cimpu

IT DIRECTOR

Sunt inginer IT, cu o experiență de peste 10 ani în multinaționale, fiind cu adevărat pasionat de tehnologie și de tot ce înseamnă gadgeturi și electronice. În paralel, participarea la evenimente mă scoate din rutina de zi cu zi și mă ajută să depășesc noi limite. Iubesc animalele, având acasă trei blănoși.

Răzvan Ghilencea

CREATIVE DIRECTOR

Sunt o persoană creativă, fiind pasionat de copywriting și dedicat înțelelegerii nevoilor clienților. În 2019, am abandonat cariera de agenție pentru a o lua de la capăt ca freelencer și pentru a-mi extinde abilitățile. Sunt co-fondatorul AYZ&HENDZ, o agenție pop-up care pune suflet în obiectivele clienților.

Vasile Bîrgăuanu

BRANDING DIRECTOR

Prin Tomorrow Branding, creez emoție și experiență prin construirea de identități de brand puternice și unitare. Specializat pe strategie și design de brand, sunt focusat pe fiecare proiect în parte și mă dedic procesului în totalitate. Am un băiat de 3 ani și iubesc să petrec cât mai mult timp cu familia.

Călin Demeter

JUNIOR EVENT MANAGER

Sunt student la medicină și îmi doresc să îmi testez limitele făcând ceea ce îmi place, mă distrez la evenimente și contribui la starea de zenezie alături de echipă. Am un background al evenimentelor ce datează din 2017, de când am participat ca voluntar la primul meu eveniment. Mă veți găsi mereu la evenimente cărând ceva și zâmbind.

Alina Constantin

JUNIOR EVENT MANAGER

Absolventă a Facultății de Management din cadrul SNSPA, persoană sociabilă, perseverentă și cu un bun spirit de echipă. Îmi place să învăț și să descopăr lucruri noi, de aceea sunt dispusă să încerc fiecare oportunitate atunci când se ivește ocazia contribuind la dezvoltarea mea ca om. „Never give up without even trying”.

Alexandru Țuțuianu

JUNIOR EVENT MANAGER

Mi-a plăcut întotdeauna să fiu organizat, însă, din 2021 totul a prins contur, intrând în lumea planificării evenimentelor și învățând secretele voluntariatului. După un an, am ajuns să fac parte din echipa Zenezia, unde pasiunea mea a devenit jobul visat. În timpul liber îmi place să gătesc și să călătoresc..

Mihai Legrade

JUNIOR EVENT MANAGER

Pasiunea pentru evenimente a început în 2019, când am descoperit ce înseamnă producția unui concert pe Arena Națională la show-ul Metallica. Având un background de inginer, mi-am dezvoltat gândirea analitică și atenția la detalii. Sunt o fire sociabilă și îmi place să petrec timp cu prietenii.

Lorena Balea

MARKETING MANAGER

Fiind fascinată de digital marketing și tehnologie, îmi place să aduc valoare, inovație și o notă personală în fiecare activitate în care mă implic. Sunt o fire creativă, curioasă, ambițioasă și îmi place să experimentez lucruri noi. Printre evenimente, citesc, călătoresc sau învăț ceva nou.

Dragoș Nițulescu

HEAD OF ADMINISTRATION

Am descoperit voluntariatul prin intermediul prietenilor și de atunci am fost atras din ce în ce mai mult, implicandu-mă cu seriozitate la desfășurarea evenimentelor. Îmi place sa interacționez cu oamenii, legând astfel multe prietenii. Urmăresc atent lucrurile din jurul meu, pot spune chiar că vin cu un aer fresh și sunt mereu up to date.

Cristina Toader

TRAINER

Am început să fac voluntariat la 16 ani. Zeci de evenimente mai târziu, coordonând și dezvoltându-mă personal am realizat că este timpul să dau înapoi ceea ce am primit și eu la rândul meu. Evenimentele m-au ajutat să înțeleg necesitățile și dorințele celor din jurul meu, să comunic cu diverse tipologii umane și să gestionez în situațiile dificile.

Dan Briotă

OFFICIAL PHOTO - VIDEO

Dintr-un profil de economist, am devenit într-un pasionat al artei fotografice. Sunt acea persoană care descoperă frumosul în orice și întotdeauna m-am simțit minunat la evenimente în spatele unui obiectiv. De-a lungul timpului, chiar dacă pasiunea s-a transformat în job, imortalizarea evenimentelor a rămas în continuare o pură plăcere.

Hai și tu în echipa noastră