Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea site-ului Zenezia.ro

1. SCOPUL POLITICII INTERNE

Scopul acestei politici privind prelucrarea datelor cu caracter personal este de a explica modul în care Asociația Zenezia, având sediul în Popești Leordeni, str. Echinocțiului nr. 22 – C7, Județul Ilfov, cu număr de ordine în registrul asociațiilor 1901/A/2022, CIF 4632144,0 prelucrează date cu caracter personal. 

2. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

3. DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil că la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

4. INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului Zenezia.ro de către potențialii vizitatori. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

5. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Asociația Zenezia nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software. Zenezia deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și, prin aceasta, toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software sau conținutul site-ului www.zenezia.ro într-o formă perceptibilă de către oameni. 

Informațiile prezente pe www.zenezia.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagină. Puteți copia și tipări conținutul paginii Zenezia pentru folosință dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul Zenezia nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Zenezia.

Accesul și utilizarea paginii Zenezia sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul și înscrierii utilizatorilor pentru a găși și pentru a participa la evenimentele noastre, având și informații despre activitatea noastră.

6. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Asociației Zenezia. Asociației Zenezia nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistență pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
7. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către Asociatie are loc cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date, și de abrogare a Directivei nr. 95/46/CE (,,Regulamentul general privind protecţia datelor’’) și a legislaţiei naţionale relevante în materia protecţiei datelor cu caracter personal. 

Pentru a cunoaște mai multe detalii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultaţi Politica de confidențialitate.

De asemenea pentru orice întrebări sau solicitări privind protecţia datelor cu caracter personal vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: evenimente@zenezia.ro

8. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a prezenta activitatea Zenezia și de a recruta voluntari pentru evenimentele desfășurate de această. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site. 

Ești gata de un eveniment supercharged?