Intră în echipă

Corporate

Finished

16 martie 2024

Showroom Arabesque, Chitila

Suntem încântați să fim partenerii de încredere ai companiei Arabesque în organizarea evenimentului lor de gală aniversară, marcând cei 30 de ani de existență, fiind furnizori de soluții integrate și materiale pentru piața construcțiilor din România. Arabesque, o companie de prestigiu cu o istorie solidă și o reputație remarcabilă, a adunat laolaltă parteneri și colaboratori într-o seară de sărbătoare și recunoaștere.

La acest eveniment deosebit, Zenezia a oferit suport pe partea de management al participanților și acces. Am pus la dispoziție resurse umane și coordonatori pregătiți, în total fiind 5 coordonatori, 8 hostess și 8 helpers, care au asigurat o experiență impecabilă pentru toți participanții. Am activat în patru locații de prestigiu din București: Hotel Pullman, Hotel Ramada Plaza, showroom-ul Arabesque și Faceclub.

Un aspect esențial al colaborării noastre a fost dezvoltarea unei platforme personalizate de management al participanților. Această soluție custom a fost creată pe specificațiile clientului, în funcție de cerințele și datele despre fiecare participant.

Platforma permite urmărirea în timp real a statusului fiecărui participant și actualizarea informațiilor de prezență. Raportarea se face folosind grafice clare care sumarizează evidența tuturor, în funcție de locație (în acest caz). Acest lucru a contribuit la o experiență fluidă pentru toți cei implicați.

De asemenea, am creat brățări cu coduri QR, integrate în platforma personalizată, care au permis urmărirea traseului participanților de la hoteluri la showroom-ul Arabesque și apoi la petrecerea de seară de la Faceclub București. 

Suntem recunoscători că am fost alături de Arabesque în această ocazie specială. Felicitări companiei Arabesque pentru cei 30 de ani de realizări!

Mulțumim și partenerilor noștri Best Travel Solutions & Events – Corporate Events & Travel pentru buna colaborare.

Contactează-ne pe e-mail evenimente@zenezia.ro sau prin intermediul paginii de Contact , pentru a discuta despre gestiunea evenimentului tău.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului