Intră în echipă

Sport

Finished

6 aprilie 2024

Pădurea Cernica - cu transport din București

Zenezia a fost prezentă la Ziua B 2024, organizat de Riders Club, în locația Pădurea Cernica, Pantelimon, cu o echipă de peste 70 de voluntari dedicați. Ziua B a fost mai mult decât un simplu eveniment sportiv: a fost o escapadă în natură, o ocazie de a celebra comunitatea și de a promova un stil de viață sănătos și activ.

Implicarea echipei de voluntari a fost esențială pentru buna desfășurare a evenimentului. În primul rând, am fost implicați în ghidarea participanților pe traseu, fiind prezenți în punctele cheie pentru a oferi indicații și încurajări, contribuind astfel la atmosfera competițională și prietenoasă a evenimentului.

În cadrul Race Village, voluntarii noștri au avut o serie de responsabilități specifice. Am ajutat la distribuirea kiturilor de participare, asigurându-ne că fiecare participant primește tot ce avea nevoie pentru a se pregăti pentru cursă. De asemenea, am fost implicați în procesul de înmânare a medaliilor participanților la finish, sărbătorind împreună realizările și determinarea fiecărui participant.

Participarea noastră la Ziua B 2024 a fost o experiență de succes. Ne bucurăm să fim partenerii Riders Club în majoritatea evenimentelor sportive de ciclism pe care aceștia le organizează în România.

Intră acum pe pagina Contact și hai să discutăm despre gestiunea evenimentului tău! ⚡

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului