Intră în echipă

Business

Finished

3 - 4 aprilie 2024

Palatul Parlamentului, București

În perioada 3-4 aprilie 2024, Zenezia a fost parte din echipa Solar Energy Bucharest Summit 2024, un eveniment de referință în domeniul energiei solare, desfășurat la Palatul Parlamentului. Cu o echipă plină de oameni dedicați și plini de energie, am asigurat o experiență impecabilă pentru toți participanții.

Am gestionat accesul invitaților, facilitând procesul de check-in și oferind fiecărui participant un badge personalizat.

Pe parcursul evenimentului, am jucat un rol important în direcționarea participanților către zonele de interes ale conferinței, asigurându-ne că aceștia au acces la informațiile și resursele de care aveau nevoie pentru a beneficia la maximum de experiența evenimentului. Totodată, ne-am asigurat că zonele de garderobă și info-point au fost bine organizate.

În timpul sesiunilor de Q&A, echipa noastră a fost prezentă în sală pentru a oferi participanților microfoane pentru a-și împărtăși întrebările și observațiile. Acest lucru a contribuit la crearea unei atmosfere interactive și a facilitat schimbul de idei și perspective între vorbitori și audiență.

Suntem mândri că am făcut parte din evenimentul Solar Energy Bucharest Summit 2024 și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a contribui la promovarea industriei energiei solare și a sustenabilității.

Contactează-ne pe adresa de email evenimente@zenezia.ro sau prin intermediul secțiunii Contact pentru a discuta despre managementul evenimentului tău.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului