Intră în echipă

Show

Finished

15 - 18 februarie 2024

Romexpo, București

Echipa noastră a fost în centrul acțiunii la show-ul Cirque du Soleil – OVO, asigurându-ne că fiecare aspect al evenimentului a decurs fără probleme și că publicul a avut o experiență supercharged.

Am întâmpinat publicul încă de la intrare, gestionând și coordonând accesul, alături de more.com. Cu eficiență și cu o atenție deosebită la detalii, am scanat biletele participanților, asigurând un flux rapid și fluid al publicului în sală.

După ce spectatorii au trecut de zona de acces, echipa noastră s-a ocupat de informarea și direcționarea lor. Cu o abordare prietenoasă, ne-am asigurat că fiecare persoană și-a găsit locul în mod corespunzător, contribuind la o atmosferă relaxată în sala de spectacol.

Pe lângă gestionarea accesului și plasarea publicului, echipa nostră a jucat un rol vital în montajul și demontajul evenimentului, alături de At Last Agency. Echipa de helperi și stagehands, formată din 63 de persoane, a ajutat de la descărcarea și manipularea echipamentelor până la oferirea suportului în amenajare, iar la final a lucrat rapid și eficient pentru încărcarea tuturor elementelor și eliberarea sălii după terminarea reprezentațiilor.

Prin coordonarea și implicarea noastră dedicată de la început până la sfârșit, alături de events.ro, echipa Zenezia a demonstrat că este un partener de încredere pentru evenimente de amploare precum spectacolul Cirque du Soleil. Cu pasiunea noastră pentru detalii și determinarea de a oferi o experiență impecabilă, am contribuit la magia și succesul acestui eveniment extraordinar. Suntem mândri că am luat parte din echipa care a făcut posibilă această experiență și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a fi parte din spectacolul Cirque du Soleil.

Contactează-ne prin email evenimete@zenezia.ro sau pe pagina Contact pentru a discuta despre gestiunea evenimentului tău.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului