Intră în echipă

Business

Finished

18 iunie 2024

Hotel Caro, Bucureşti

Primul Binance Bucharest MeetUp organizat de către Zenezia în 2022, ne-a consolidat relația cu Binance, una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede din lume. Astfel, avem plăcerea de a anunța cel de-al doilea Meetup, echipa noastră gestionând din nou managementul de proiect. Evenimentul, ce va avea loc la Hotel Caro, promite să fie un nou reper în seria de întâlniri și conferințe dedicate comunității cripto și blockchain din România. Este o oportunitate pentru participanți de a interacționa direct cu reprezentanții Binance, de a învăța din prezentările și panelurile de discuții și de a face networking cu alți entuziaști ai criptomonedelor și blockchain-ului.

Zenezia se mândrește cu o abordare cuprinzătoare și profesionistă în organizarea evenimentelor. Pentru Binance Meetup, echipa noastră gestionează fiecare aspect al proiectului, de la selectarea atentă a locației, asigurând facilități tehnice de top pentru prezentări live, concursuri și alte activități interactive, de amenajare și producție materiale până la gestionarea accesului pentru o experiență fără probleme pentru toți participanții și capturăm fiecare moment important al evenimentului prin echipa noastră de profesioniști foto și video.

Suntem onoraţi să continuăm parteneriatul cu Binance și să contribuim la dezvoltarea comunității crypto din România. Ne dedicăm să oferim evenimente de înaltă calitate și să creăm experiențe supercharged pentru toți participanții.

Contactează-ne pentru a transforma evenimentele tale în experiențe supercharged!

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului