Intră în echipă

Business

Finished

8 mai 2024

JW Marriott Grand Hotel, București

Echipa Zenezia a fost parte din ANIS International Summit 2024 din data de 8 mai 2024, un eveniment de referință în domeniul tehnologiei și inovației, desfășurat la Hotel JW Marriott din București.

Echipa noastră a gestionat procesul de înregistrare pentru invitații evenimentului, oferindu-le fiecăruia un badge personalizat cu numele său, pentru a facilita networking-ul. Am fost prezenți în puncte importante pentru a direcționa participanții către zonele de interes ale evenimentului, asigurându-ne ca aceștia să beneficieze la maximum de programul și de activitățile propuse.

În timpul conferinței, o parte din echipă a fost în sală pentru a oferi participanților microfoane, cu scopul de a-și împărtăși întrebările și observațiile. Acest lucru a contribuit la crearea unei atmosfere interactive și la facilitarea unui schimb de idei și perspective valoros între vorbitori și audiență.

Ne bucurăm că am contribuit la succesul ANIS International Summit 2024, și că am promovat, în acest fel, inovația și tehnologia către tinerii care au beneficiat de această oportunitate de voluntariat.

Creează un eveniment supercharged, cu ajutorul nostru. Contatează-ne.

Vino cu noi la cele mai cool evenimentele ale anului