Evenimente

Festival

10 - 14 iulie 2024

Costinești, Constanța

Beach, Please! 2024 va fi la un cu totul alt nivel! Cei mai mari artiști urbani vin în Costinești! Anul acesta vor urca pe scenă: Travis Scott, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine și mulți alții! Hai la cel mai tare festival de la mare!

Festival

27 - 30 iunie 2024

Federația Română de Tir Sportiv, București

Nostalgia 2024 pregătește o lume plină de imagini și sunete, decoruri retro & future, 7 zone muzicale diferite, dar și alte lucruri ce vor transforma evenimentul într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie. 

Concert

12 - 13 iunie 2024

Arena Națională, București

Turneul Music of the Spheres World Tour, care promovează cel de-al 9-lea album, semnat de trupa britanica și lansat în Octombrie 2021, ajunge la București pentru 2 zile de concert live.

Sport

25 mai 2024

Arena Națională, București

Evenimentul de retragere al Generației de Aur îi aduce din nou în fața unei țări întregi pe oamenii care au bifat cele mai importante performanțe ale echipei naționale, reușind mereu să mențină emoția și entuziasmul în casele românilor.

Show

21 mai 2024

Sala Palatului, București

Lord of the Dance revine la București cu un spectacol impresionant, intitulat „Lifetime of Standing Ovations”, la exact un an după ce trupa a sărbătorit 25 de ani de la debut.

Sport

18 mai 2024

Giurgiu - cu transport din București

Maratonul Dunării revine in 2024, locul unde ne croim drum pe malul Dunării, într-o aventură care ne reconectează cu relieful unic al acestei zone, compus din păduri de luncă, ostroave și perdele de viță sălbatică.

Business

8 mai 2024

JW Marriott Grand Hotel, București

Această primă ediție va reuni peste 30 de speakeri – experți din sectorul public și privat, atât de la nivel internațional, cât și național – pentru a dezbate evoluțiile tehnologice și impactul lor asupra educației, muncii și societății.

Expo

8 - 9 mai 2024

Nord Events Center by Globalworth

NFT Bucharest găzduiește cea mai mare conferință din Europa de Est, care va aduna 1000+ participanți din diverse industrii, cum ar fi tehnologie, finanțe, jocuri și artă, pentru a vă bucura de mixul dintre Web2 și Web3.

Show

Finished

28 aprilie 2024

Centrul Cultural Ion Besoiu, Sibiu

"Sfaturi de Viață" este mai mult decât un spectacol de comedie, este o călătorie prin parcursul vieții de zi cu zi oferind o perspectivă proaspătă asupra provocărilor și absurdităților cu care ne confruntăm.

Vino cu noi la cele mai cool evenimente ale anului